ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Читателска класация - рейтинг 4.53Читателска класация - рейтинг 4.53Читателска класация - рейтинг 4.53Читателска класация - рейтинг 4.53Читателска класация - рейтинг 4.53 Не се очаква допечатка

Автор: Борислав Русанов
Издание: 1, 2006 г., 220 стр., Размери:145x210
Корица: мека, корична цена 7.00 лв. 5.60 лв.
ISBN: 9547711253


Дайте и вашата оценка за тази книга , досега 36 гласа (рейтинг 4.53)

Колкото и да ни е трудно, трябва да се молим да ни даде Бог сила, за да издържим изпитанието, защото на никого не му се дава по-тежък кръст от този, който може да носи!


Опитах се да изложа истината такава, каквато я видях от моята позиция на човек, имащ възможност отблизо да се запознае детайлно и с двете гледни точки – тази на родителите на загиналите деца и тази на учителите, участници в злополучната екскурзия, и да мина дори отвъд тях. Освен частична реабилитация за учителите, искам чрез тази книга да помоля за прошка и родителите, ако волно или неволно някога съм засегнал техните родителски чувства, но те трябва да знаят – аз обичах децата им като свои! И любовта ми към тях ме накара да напиша тази книга, която поискаха от мен и аз от сърцето си я откъснах за тях!

Авторът

Изчерпана

Aнна де Паула, depaula_anna@yahoo.com

Изключително сериозна и разтърсваща езотерична книга! Прочитането й е истински катарзис – пречистващо и извисяващо духа преживяване. Убедена съм, че на автора му е помагано от невидимия свят, за да създаде творбата си, в която има толкова много от проблемите, които ни вълнуват и са толкова съществени – за сродните души и пророческите сънища, за болката и нейното превъзмогване, за вината и способността на човека да прости, за жертвоготовността и малодушието, за връзката между световете и за любовта, която надмогва смъртта... С тази книга сякаш авторът прегръща и дава утеха и надежда на всички, загубили любими същества. Всяка дума в нея е като прекрасна червена роза, която той е поил със сълзите си. И може би на това се дължи магическото въздействие на книгата и способността й да променя читателите. Намериш ли сили да я прочетеш ( защото не само написването, но и прочитането на книгата е истинско разпятие), никога вече не можеш да бъдеш същият...
13/04/2007

Дайте вашият коментар
Име*
E-mail*
Адрес
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*
Полетата отбелязани с * са задължителни

ИК "Кръгозор" ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения, съдържащи нецензурни изрази, няма да бъдат публикувани.

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.