ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

На 06 декември НДК беше завладян от кошмари. Поводът за зловещото нашествие беше премиерата на първия роман от фентъзи трилогията "Страната на сънищата" - "Любими попътечо".

Третият етаж на НДК се превърна в сцена, на която млади актьори от театралната трупа на Михаела Тюлева пресъздадоха най-вълнуващите моменти от книгата. Гости, медии и посетители на панаира станаха свидетели на епична битка между злите сили и приказния народ на попътечовците.

Талантливите деца получиха специални грамоти за своето участие и подаръци от издателство "Кръгозор". В главните роли се въплътиха: Вержиния Николова в 7-ми клас, Севастица Хинкова в 3-ти клас, Сияна Иванова в 5-ти клас, Валентин Христозов в 3-ти клас, Лиляна Шопова в 3-ти клас и Борис Пашов в 2-ри клас.

За подкрепа на Юлка на премиерата присъства цялото семейно кралско войнство. За финал авторката получи огромна възглавница, с която безпрепятсвено да се пренася в Страната на сънищата при своите герои:) 

След постановката присъстващите имаха възможност да задават въпроси към авторката и да се снимат с нея. Раздаването на автографи продължи и след представянето на щанда на "Кръгозор".

Видеоматериали от събитието:

Моменти от драматизацията "Любими попътечо"

Какво вдъхнови Юлка за новия й роман

Връчване на подарък на Юлка

Гостите на събитието иамха възможност да разгледат изложбата от рисунки „Страната на сънищата”, подготвена от възпитаници на 46. ОУ „Константин Фотинов” (гр. София) и от детската художествена школа на Руми Йорданова. Част от малките художници бяха дошли лично на представянето на книгата, за да се запознаят с писателката и да й поднесат специален подарък – приказна кутия с есета, посветени на фентъзи трилогията.

   
   
   

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.