ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Книгата „Общуване без агресия” на ИК „Кръгозор” бе представена пред български читатели в залата на музикален център „Борис Христов” в София

Изданието е първият у нас наръчник по Ненасилствена комуникация – метод, разработен в най-добрите традиции на хуманистичната психология и получил международно признание.

 

Събитието привлече вниманието на читатели от различни възрасти и професионални съсловия. Всички гости имаха възможност да се запознаят с книгата и да изтеглят лично позитивно послание с цитат от текста на „Общуване без агресия”, което да запазят като спомен от промоцията.

 

 

 

 

 

Издателите на книгата не взеха участие в официалната част от представянето, но се наслаждаваха искрено на уютната атмосфера.

 

 

 

Консултантът на българското издание Емилия Илиева представи книгата и  сподели своя опит от обученията по Ненасилствена комуникация, които провежда в България от 2005г. в сътрудничество с фондация „Същност”.

 

 

 

 

 

Присъстващите се запознаха с най-важните моменти от подхода на световноизвестния автор Маршал Розенберг и получиха информация за това как би могло да бъде приложено познанието им по ННК в реалния живот. 

 

 

 

В края на събитието всички получиха като подарък четирилистни детелини - като символ на вечното щастие и като изразител на основното послание в книгата "Общуване без агресия".

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.