ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Скъпи читатели,

Запознайте се с условията за доставка и плащане в нашата електронна книжарница!

  • Вие получавате всяка закупена книга от www.kragozor.com с 20% отстъпка от коричната цена!
  • При поръчка на стойност повече от 35 лв. книгите ще Ви бъдат доставени безплатно до всяка точка на България!

Ако живеете в София, можете да се възползвате от куриерските ни услуги, като стойността на поръчката се заплаща на куриера.

В цяла София поръчките, направени до 15.00ч., се доставят от куриер на посочения от Вас адрес ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ между 09.00ч. и 18.00ч. в рамките на 2 работни дни.


За читателите ни от други населени места в България:

В зависимост от Вашето местоживеене, можем да Ви предложим доставка чрез куриер или с Български пощи. В случаите, когато населеното място позволява и двата вида услуги, Вие имате възможност сами да изберете най-удобния вариант. Цената на доставката е 4 лв. и тя важи само за заявки, чиято стойност не надвишава 35 лв. Над тази сума книгите се доставят безплатно.

Ако поръчката Ви съдържа повече от 10 книги, доставката ще се извърши чрез Български пощи.

Поръчаните от вас книги ще пристигнат в рамките на 5 работни дни, като:

  • при заплащане чрез наложен платеж срокът за изпълнение започва с подаването на поръчката Ви в сайта;
  • при заплащане на по банков път, ePay.bg или чрез пощенски запис срокът за изпълнение започва да тече от пристигането на известието за получено плащане, съответстващо на стойността на поръчката.

Ако за Вас е удобно да използвате банков превод, са Ви необходими следните данни:

ИК „Кръгозор” ООД

Банка: Райфайзенбанк, ул. Гогол 11

IBAN: BG08 RZBB 9155 1060 3072 19

BIC: RZBBBGSF

Внимание! Процедурата по заплащане чрез банков превод налага изготвянето на фактура за физическо или юридическо лице. За тази цел задължително вписвайте необходимата информация в посочените полета. Също така Ви молим да посочите номера на поръчката си като основание за банковия превод!

Ако предпочитате системата на еPау.bg (начин за електронно разплащане чрез дебитни и кредитни карти от системата БОРИКА):

За да използвате ePay.bg, трябва първо да се регистрирате в http://www.epay.bg/, меню "регистрация на нов потребител", където ще получите и Клиентски Идентификационен Номер (КИН), който се въвежда в съответното поле тук. Необходимо е и да имате дебитна или кредитна карта от банка, включена в ePay.bg, която да сте активирали чрез някой банкомат от менюто му "Други услуги/Плащане чрез Интернет".

Действителното плащане се извършва чрез сайта на ePay (http://www.epay.bg/), към който ще бъдете прехвърлени автоматично след въвеждане на всички нужни данни.

Ние или наши служители никога няма да Ви питаме за номера на дебитната или кредитната Ви карта. Въвеждайте паролата си за достъп до ePay само ако Вашият браузър показва индикация, че сте свързани с www.epay.bg посредством сигурна (secure) връзка (икона със заключен катинар в долната част на екрана).

Електронна книжарница "Кръгозор" дава възможност за предварително поръчване на предстоящи заглавия. В този случай сроковете за доставка и плащане текат от датата на издаване.

След като се запознахте с условията за поръчка и доставка в електронна книжарница „Кръгозор”, е необходимо да дадете Вашето съгласие за извършване на авансово плащане в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на потребителите.

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.