ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Мария Бюмон е автор на две книги.

Първата - “Тайната на Марша Мелоу”, е издадена в Англия през март 2004 и вече очаква преиздаването си в луксозно издание с твърди корици. Читателските отзиви в Интернет – класациите удостояват тази книга само с петзвездни оценки, а списания като More и Daily Star я определят като “невероятно забавна” и “завлядяващо смешна книга, която ще ви държи в напрежение до самия край”. Самата авторка пък я описва като “историята на едно добро момиче, което има есновременно мръснишко алтер его и ужасна майка”.

Само година след появата на “Тайната на Марша Мелоу” - през март 2005 Мария Бюмон издава и втората си книга – “Miss Fit”, която също се радва на изключително ентусиазиран прием от страна на публиката и пресата.

Във всички Интернет сайтове срещу името на Мария Бюмон ще откриете кратка иронична справка в стила на собствената й героиня – Марша. Информацията гласи: “Мария Бомон е бивша стриптизьорка, която понастоящем работи като проститутка от висока класа, за да издържа двете си невръстни деца и съпруга си наркоман. Но не казвайте на майка й. Това е тайна.” Истината е, че авторката е съпруга на известния писател Мат Бюмон. Те живеят заедно с децата си в Северен Лондон. ( За протокола: Тя не е проститутка, той не е наркоман, а децата им не са невръстни).

Повече информация можете да намерите в официалния сайт на семейство Бюмон

http://www.letstalkaboutme.com/

 

Тайната на Марша Мелоу
Тайната на Марша Мелоу Читателска класация - рейтинг 4.82Читателска класация - рейтинг 4.82Читателска класация - рейтинг 4.82Читателска класация - рейтинг 4.82Читателска класация - рейтинг 4.82 Не се очаква допечатка

Автор: Мария Бюмон
Жанр: чиклит, Корица: мека, корична цена 8.90 лв. 7.12 лв.

Изчерпана

И още в резюме ...
Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.