ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Касандра Исън има почетна докторска степен по психология. Автор е на повече от 75 книги, преведени на 13 езика, включително японски, китайски, руски, в областта на митологията, паранормалното, майчината интуиция и детската духовност. Чете лекции в Оксфорд и Глазгоу. Във Великобритания води собствена ТВ поредица – „Sixth Sense“ („Шесто чувство“). Днес Касандра Исън е най-популярният британски автор в областта на парапсихологията и света на свръхсетивното.

Една катастрофа с мотор променя съдбата на Касандра Исън и от домакиня и майка на пет деца тя става един от най-известните автори, а книгите й бележат големи успехи по целия свят.

Животът й е съвсем обикновен, но когато е на две години и половина синът й Джак преобръща целия й свят. „Татко се блъсна с мотора, но е добре”, казва една вечер момчето. Малко по-късно съпругът й се прибира и се оказва, че наистина е имало произшествие по същото време, когато е споменало детето. Касандра споделя случката с други майки, те от своя страна също започват да разказват подобни истории и така през 1991 г. се появява първата й книга – „The Psychic Power of Children” („Парапсихичните способности на децата”). През следващите години Касандра издава десетки книги, преведени на 13 езика. Особена популярност добива дейността й в Швеция, където е канена много пъти да изнася лекции и да води семинари.

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.