ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Дрю Ерик Уитмън

Повечето хора избират попрището си в гимназията или университета, но Дрю Ерик Уитмън, известен още като „Доктор Директ”, не можел да чака. Той започнал да създава реклами на 11 години, пишейки и оформяйки каталози за директна поръчка на шегаджийски предмети. Тези каталози си имали всичко, от илюстрации на продуктите до формуляри за поръчка, Дрю започнал да ги разпространява сред съучениците си в 5-ти клас и поръчките не закъснели. Въпреки че учителите не насърчили начинанието му (защото смятали, че е по-важно да си пише домашните, отколкото да продава пръцкащи възглавнички), това сложило началото на вълнуваща кариера в смахнатия, но великолепен свят на креативното писане и рекламата.

Много години по-късно, след продължителен опит с продажби „лице в лице” на всичко - от печатни материали и облекла до бижутерия и имоти- Уитмън се сдобил с диплома от университета Темпъл, която завъртяла машината.

Днес Дрю е прям, забавен и философски настроен рекламен съветник и писател. Работил е в отдела за директни продажби в най-голямата рекламна агенция във Филаделфия. Също така е бил главен копирайтър за директните продажби на една от най-големите застрахователни компании в света. Създавал е силно ефективна реклама за различни клиенти – от малки магазинчета до гигантски мултимилионни корпорации. Работата му е използвана от някои от най-големите и успешни компании в САЩ като Американската Автомобилна Асоциация, Института по Реклама, “American Legion”, “Amoco”, “Faber-Castell”, “Texaco”, “Day-Tmers” и много други.

Дрю е съавтор на „Бизнес маратон по преобразяване за 50000” и създател на успешния семинар по реклама CA$HVERTISING. Интересува се страстно от феномените на хипнозата и различните техники за сугестия, както и от модерните практически подходи на НЛП за развитие на креативното мислене и на личностовия потенциал.

В момента Дрю живее в слънчева Южна Калифорния заедно с прекрасната си съпруга Линдзи и своя ретрийвър Джоуи, най-сладкото четириного на планетата Земя.

 

К€Швъртайзинг
К€Швъртайзинг Бестселър Читателска класация - рейтинг 5.00Читателска класация - рейтинг 5.00Читателска класация - рейтинг 5.00Читателска класация - рейтинг 5.00Читателска класация - рейтинг 5.00 Не се очаква допечатка

Автор: Дрю Ерик Уитмън
Жанр: бизнес, Корица: мека, корична цена 12.00 лв. 9.60 лв.

Изчерпана

И още в резюме ...
Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.