ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Ванеса Фаркхарсън е канадка, арт репортер и филмов критик. Има собствен блог за екология и води седмична рубрика за проблемите на околната среда в Нeшънъл Поуст. Любовната й връзка от книгата е увенчана с една напълно екологична сватба. Но това вече e друга история....

 

Обръщение към читателите от авторката

Скъпи читатели, радвам се, че се спряхте на моята книга. Знаете, че това е най-хубавата книга, писана някога, нали? Даже ме предложиха за „Пулицър”, но аз отклоних предложението, защото не бях сигурна дали златният медал е екологично произведен. А сега сериозно – книгата е добра. Забавна, без да е нравоучителна. Искрена, и все пак леко цинична. Има си дори и любовна история за по-романтичните души.

Добре дошли в моя свят!

Ванеса

Началото

Реших да правя по една малка промяна всеки ден, за да „озеленя” живота си, като се надявах да не изглеждам прекалено самодоволна в очите на другите.

Казвам се Ванеса. Аз съм журналист в Нешънъл Поуст, Торонто. След като гледах филма „Неудобната истина”... не, шегувам се. Сега, след като органичното е новото синьо... – не, вече ще бъда сериозна.

Този блог започна някъде между вината и честността, между разхождането на кучето на един приятел и купона, на който се озовах сред група екоманиаци, пиещи бира с марихуана. Реших да направя нещо предизвикателно: да прекарам всеки ден от следваща календарна година, като правя по едно нещо, което ще се отрази по-добре на средата, в която живеех. Идеята ми беше в края на тези 365 дена да живея възможно най-екологично.

Това беше една изтощителна година, но в края разбрах, че да бъдеш еколог, не означава задължително да си самодоволно хипи, нито да правиш компромиси с външния си вид или с хубавото вино.

Повече информация ще откриете на блога ми – „Зелена като магарешки бодил”, където започна цялата история:

http://greenasathistle.com/sleeping-naked-is-green/

Интервю с авторката четете тук.

Интересни екоидеи от дома на Ванеса Фаркхарсън вижте тук

 

Да спиш гола е зелено
Да спиш гола е зелено Читателска класация - рейтинг 3.00Читателска класация - рейтинг 3.00Читателска класация - рейтинг 3.00

Автор: Ванеса Фаркхарсън
Корица: мека, корична цена 12.00 лв. 5.00 лв.

Поръчай

И още в резюме ...
Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.