ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Доктор Дейвид Стийбъл e участвал в предавания на Си Би Ес, Ей Би Си, “Нешънъл Пъблик Рейдио”, “Канадиан Броудкастинг Корпорейшън”, “Асоушиейтид Прес”, “Юнайтид Прес Интернешънъл” и Си Ен Ен като консултант и кореспондент. Пресата го нарича “всепризнат магьосник по стопяване на вражди” и “майстор на посредничеството”. Доктор Стийбъл е известен по цял свят като съветник по въпросите на преговорите и общуването на корпоративни и политически лидери.

Доктор Дейвид Стийбъл е бил консултант на компании, влезли в групата на 500-те на списание “Форчън”, като например “Локхийд” и “Зийрокс”, а освен това е преподавател в Калифорнийския университет в Бъркли и гостуващ лектор в повече от 14 други водещи университета по света. Слави се като изключително популярен оратор на конгреси и конференции.

Според едно проучване, направено от учените в Калифорнийския университет на Лос Анджелис, мениджърите, които са изкарали курса на д-р Стийбъл, отчитат с 98% по-високи резултати по време на преговори, отколкото колегите им, които не са имали това щастие.

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.