ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

С много вълнение и усмивки премина срещата на писателката Юлия Спиридонова с петокасници и шестокласници от столичното ЧОУ „Света София“, която се проведе на 26 октомври.

Учениците бяха изчели не само всички книги от трилогията „Страната на сънищата“, но и романите от тийнейджърската поредица на писателката, като най-впечатлени бяха останали от историята на Кронос. Близо 2 часа децата не само задаваха въпроси към авторката, но и споделяха и обсъждаха с нея теми и проблеми, които ги вълнуват. Юлия Спиридонова получи мили подаръци и цветя, като специална изненада беше подготвил Божидар Маринов от 6 Б на ЧОУ „Света София“ – приветствие, написано лично от него:

„След като прочетох книгите Ви, си Ви представих като човек, който има много богато въображение, като човек приключенец, с модерен стил на писане и чувство за хумор. Чрез книгите Ви се опитвам да избягам от реалността и да попадна в свят, пълен с мистични същества, но и с много герои. В книгите виждам, че се опитвате да представите света по различен начин – с повече уважение между хората, да засягате теми, които често ние отбягваме, да преживеем емоциите на героите. За мен Вие сте автор – различен от останалите, защото успявате по интересен за децата начин да разкажете истории, които всяко момче си мечтае да изживее, да бъде герой и да покорява върхове. Посланията на книгите Ви са лесно разбираеми и по тази причина увлекателни и завладяващи.“

Божидар Маринов от 6 Б на ЧОУ „Света София“

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.